Öppet hus - nu på plats!

Nu är det äntligen dags för öppet hus på Osbecksgymansiet!
Ta chansen att träffa lärare, elever, rektorn och uppleva våra fina lokaler. Vi öppnar dörrarna 29/4 och 4/5 kl. 16:30 - 18:45.

Din trygghet är viktig för oss, därför är årets öppet hus lite annorlunda. Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och kör ett "coronasäkrat" upplägg med mindre grupper.

Anmäl dig här via vårt webbformulär

Alla besökare behöver registrera att de tänker komma via vårt webbformulär på den här sidan. På så sätt kan ni också vara säkra på att få information om ev. ändringar i upplägget.

Registreringen är personlig och gäller samtliga besökare, så är ni exempelvis 2 i sällskapet så behöver båda registrera sig.
Dagen innan ditt valda öppet hus skickar vi ett mail om hur vi organiserar ditt besök.

Ni är själklart också välkomna att besöka oss via någon av våra sociala medier eller varför inte boka "skuggning", där du får prova på att vara elev hos oss för en dag.

Tänk på:

När du besöker oss gäller alltid:

• Att du är frisk och symptomfri
  • Att du tvättar/spritar händerna innan du går in
  • Att du håller avstånd i så stor utsträckning som möjligt

Hjärligt välkommen till oss på Osbeck!

Registrering öppet hus

Välj den dag som ni vill komma: